Menukaart

Met de puurste ingrediënten bereiden we de lekkerste gerechten. Zo kunt u rijke belevingen uit Thailand, Indonesië, China en Japan verwachten.

Moderne Aziatische Gerechten

Met de puurste ingrediënten bereiden we de lekkerste gerechten. Zo kunt u rijke belevingen uit Thailand, Indonesië, China en Japan verwachten.

Keuzemenu

Delen is lief – 38,50 (p.p)

Shared Dining is een gebruikelijke manier van eten in Azië. U bestelt een aantal gerechtjes en deelt dit met uw tafelgenoten. In Azië kennen wij geen specifieke volgorde waarop de gerechtjes worden geserveerd, elk gerechtje dat klaar is, wordt direct uitgeserveerd. Graag aangeven indien u hier gebruik van wilt maken.

3 Gangen keuzemenu – 32,50

U kiest een voor – hoofd – nagerecht
U kiest een voor – tussen – en hoofdgerecht (+4,-)

4 Gangen verrassingsmenu – 37,50 p.p

Het verrassingsmenu is samengesteld door de chef. In overleg met u nemen wij graag uw dieetwensen door.

Het verrassingsmenu is uitsluitend per tafel te bestellen.

5 Gangen verrassingsmenu – 42,50 p.p

Het verrassingsmenu is samengesteld door de chef. In overleg met u nemen wij graag uw dieetwensen door

Het verrassingsmenu is uitsluitend per tafel te bestellen.

Wijn arrangement

3 gangen wijnarrangement – 21,- p.p.
4 gangen wijnarrangement – 28,- p.p.
5 gangen wijnarrangement – 35,- p.p.

Sushi kaart

Unagi en foie gras roll

Unagi, foie gras, mango, nori en teriyaki saus

Wagyu uramaki roll

Wagyu, avocado, nori en japanse mayonnaise

Crispy soft shell crab roll

Soft shell Crab, komkommer, avocado, masago en Japanse mayonnaise

California roll king crab (4st / 8st)

Kingcrab, avocado, nori en massago

Rainbow uramaki roll (4st / 8st)

Zalm, tonijn, nori en avocado

Crispy ebi roll (4st / 8st)

komkommer, avocado, tempura ebi en breadcrumbs

Crunchy spicy tuna roll (4st / 8st)

Spicy tuna togarahi, komkommer, sesam, tempura krokant

Crispy Tori uramaki roll (4st / 8st)

tori karaage, wakame, gebakken ui, teriyaki

Nigiri’s (per 2 stuks)

Sake Zalm, Maguro Tonijn, Unagi Paling, Suzuki Zeebaars, Maguro Yaki Geflambeerde tonijn met teriyaki saus, Sake Chizu Geflambeerde zalm met teriyaki saus

Sashimi

Zalm, Tonijn, Zeebaars, St. Jacobsschelp

Voorgerechten

Crispy Pancake Duck (Klassieker!) – 11,50

Geroosterde Peking eend krokant gepaneerd, hoisin saus, julienne gesneden wortel, komkommer en lente ui.

Beef Tataki – 11

Sashimi van biefstuk op een micro salade melange met lente ui, pinda gebakken knoflook
en een tataki saus.

Rib eye Usuyaki roll – 11

Angus Ribeye beef rollen enoki mushroom knoflook chips lente ui

Steamy garlic prawns – 11

Gestoomde tijger garnalen gevuld met knoflook en lente ui op glas noodles.

Proeverij van gestoomde en gefrituurde Dim Sum – 11,50

Kleine hapjes vanuit het hart gemaakt! Gefrituurde en gestoomde hapjes uit de Aziatische keuken.

Sashimi van tonijn en zalm( supplement menu + € 2,50 ) – 14,00

Verse rauwe vis, dat met een zeer scherp mes in plakjes gesneden wordt.

Taste of Japan – 10,50

Uramaki roll gevuld met zalm, komkommer en roomkaas, gepaard met tempura groenten, groenten word in beslag gedoopt en kort gefrituurd.

Tempura Langoustine – 10

Tempura langoustine/groenten sambal aioli

Tussengerechten

Gyoza Dumpling – 7,50

Japanse dumplings van kip teriyaki

Oesters van Red Orchids – 9

De zeer bekende vers gestoomde oesters in zwarte bonen saus(Klassieker!) of vermicelli/ knoflook snippers.

Soft shell crab (supplement menu + € 2,50) – 11

Anijs, Venkel, Peperkorrels, Kaneelschors en Gember (supplement menu +2,50 )

Spring roll – 6

Vietnamese loempia’s gevuld met kip en groenten

Saffron Norwegian salmon – 9

Zalm van de bakplaat, afgeblust met soy en rijstwijn, courgette en beuken zwammen met een espuma van saffraan en kokosnoten.

Saint Jacques Scallops (supplement menu + € 2,50) – 10

Gestoomde Coquilles met vermicelli, knoflook en een XO saus.

Rendang sukade – 9,50

Sucade gestoofd met een milde groene curry

Chicken Skewer – 9

Indonesisch saté ayam zoete ketjap

Het leven is te kort,
geniet van heerlijk eten!

Hoofdgerechten

Duck breast – 20

Gegrilde eendenborst afgelakt met maltose honing tempura shiso kumquat saus

Iberico roast – 20

Oven gegaarde Iberico varkensvlees, gemarineerd met een honingzoete marinade en een jus van soya saus.

Kung poa chicken – 20

Kipdij roergebakken knoflook, sichuanpeper, zwarte rijstazijn

Stir fry sole – 21

Slibtong filet kort gewokt met groenten zwartebonen saus

Stir fry Szechuan tiger prawns – 20

Tijger garnalen roergebakken chilipepers, knoflook, gefermenteerde sojabonen

Thai Basil Angus Rib eye (Supplement menu + € 3,-) – 23

Rib eye blokjes roergebakken met een donkere soja saus en zoete Thaise basilicum

Lobster +\- 400/500 gram (Supplement menu + € 15) – Dagprijs

Op Chinese wijze kort roergebakken kreeft met gember en lente ui.

Red Orchids

  • Zandvoortselaan 145
  • 2106CM Heemstede
  • +31 23 5285285

Eigen parkeerterrein aan de overkant van ons restaurant

Bekijk de route

Menukaarten

Openingstijden

Maandag 16:00 22:00
Dinsdag -
Woensdag 16:00 - 22:00
Donderdag 16:00 - 22:00
Vrijdag 16:00 - 22:00
Zaterdag 16:00 - 22:00
Zondag 16:00 - 22:00

Éen familie, 2 restaurants