Menukaart

Met de puurste ingrediënten bereiden we de lekkerste gerechten. Zo kunt u rijke belevingen uit Thailand, Indonesië, China en Japan verwachten.

Moderne Aziatische Gerechten

Met de puurste ingrediënten bereiden we de lekkerste gerechten. Zo kunt u rijke belevingen uit Thailand, Indonesië, China en Japan verwachten.

Keuzemenu

3 Gangen keuzemenu – € 30,50 p.p.

U kiest een voor – hoofd – nagerecht
U kiest een voor – tussen – en hoofdgerecht (+2,-)

4 Gangen verrassingsmenu – € 35,50

Het verrassingsmenu is samengesteld door de chef. In overleg met u nemen wij graag uw dieetwensen door.

Het verrassingsmenu is uitsluitend per tafel te bestellen.

5 Gangen verrassingsmenu – € 39,50

Het verrassingsmenu is samengesteld door de chef. In overleg met u nemen wij graag uw dieetwensen door

Het verrassingsmenu is uitsluitend per tafel te bestellen.

Sushi kaart

California roll king crab (4st / 8st)

Kingcrab, avocado, nori en massago

Crispy ebi roll (4st / 8st)

komkommer, nori, tempura ebi en breadcrumbs

Crispy soft shell crab roll (4st / 8st)

Soft shell Crab, komkommer, avocado, masago en Japanse mayonnaise

Nigiri’s (per 2 stuks) (2 st)

Sake Zalm, Maguro Tonijn, Unagi Paling, Suzuki Zeebaars, Maguro Yaki Geflambeerde tonijn met teriyaki saus, Sake Chizu Geflambeerde zalm met teriyaki saus

Rainbow uramaki roll (8st)

Zalm, tonijn, nori en avocado

Sashimi

Zalm en tonijn, Zalm en zeebaars, Tonijn, Zeebaars, St. Jacobsschelp

Unagi en foie gras roll (8st)

Unagi, foie gras, mango, nori en teriyaki saus

Wagyu uramaki roll (4st / 8st)

Wagyu, avocado, nori en japanse mayonnaise

Het leven is te kort,
geniet van heerlijk eten!

Tussengerechten

Gyoza Dumpling (4 stuks) – €7,50

Japanse dumplings, gevuld met een hartige mix van kipgehakt en
japanse smaakmakers.

Oesters van Red Orchids – €4,50 p/s

De zeer bekende vers gestoomde oesters in zwarte bonen saus(Klassieker!) of vermicelli/ knoflook snippers.

Rack of lams (supplement menu + € 2,50) – € 11,-

Gebakken lamsrack met een aromatische zwartepeper saus.

Loempia (2st) – € 5,50

Vietnamese loempia’s gevuld met kip en groenten

Saffron Norwegian salmon – €8,50

Zalm van de bakplaat, afgeblust met soy en rijstwijn, courgette en beuken zwammen met een espuma van saffraan en kokosnoten.

Saint Jacques Scallops (supplement menu + € 2,50) – € 5,- p/s

Gestoomde Coquilles met vermicelli, knoflook en een XO saus.

Salt & Szechuan Pepper prawns (supplement menu+ 3,-) – €12,50

Krokante gamba’s met knoflook, ui en Szechuan peper

Saté daging sapi kecap – €8,50

Indonesisch rundvlees saté met een ingekookte ketjap saus.

Tori teriyaki – €8,-

Op de huid gebakken kippenbout filet afgelakt met
een huisgemaakte teriyaki saus.

Wijn arrangementen

3 gangen wijnarrangement – € 18,- p.p.
4 gangen wijnarrangement – € 24,- p.p.
5 gangen wijnarrangement – € 30,- p.p.

Voorgerechten

Crispy Pancake Duck (Klassieker!) – € 11,50

Geroosterde Peking eend krokant gepaneerd, hoisin saus, julienne gesneden wortel, komkommer en lente ui.

Beef Tataki – € 10,00

Sashimi van biefstuk op een micro salade melange met lente ui, cashewnoten gebakken knoflook chipje en een tataki saus.

Proeverij van gestoomde en gefrituurde Dim Sum – € 11,50

Kleine hapjes vanuit het hart gemaakt! Gefrituurde en gestoomde hapjes uit de Aziatische keuken.

Sashimi van tonijn en zalm( supplement menu + € 2,50 ) – € 14,00

Verse rauwe vis, dat met een zeer scherp mes in plakjes gesneden wordt.

Soto Ayam – € 8,50

Kippenbouillon met geplukte kippendij, tauge, ei en gebakken uitjes en melindjo emping

Steamy garlic prawns – € 11,00

Gestoomde tijger garnalen gevuld met knoflook en lente ui op glas noodles.

Taste of Japan – € 10,50

Uramaki roll gevuld met zalm, komkommer en roomkaas, gepaard met tempura groenten, groenten word in beslag gedoopt en kort gefrituurd.

Tonijn carpaccio – € 10,00

Tonijn carpaccio met avocado, rettich en krokant van wonton met een dressing van friszurige ponzu soja.

Tussengerechten

Gyoza Dumpling (4 stuks) – €7,50

Japanse dumplings, gevuld met een hartige mix van kipgehakt en
japanse smaakmakers.

Oesters van Red Orchids – €4,50 p/s

De zeer bekende vers gestoomde oesters in zwarte bonen saus(Klassieker!) of vermicelli/ knoflook snippers.

Rack of lams (supplement menu + € 2,50) – € 11,-

Gebakken lamsrack met een aromatische zwartepeper saus.

Loempia (2st) – € 5,50

Vietnamese loempia’s gevuld met kip en groenten

Saffron Norwegian salmon – €8,50

Zalm van de bakplaat, afgeblust met soy en rijstwijn, courgette en beuken zwammen met een espuma van saffraan en kokosnoten.

Saint Jacques Scallops (supplement menu + € 2,50) – € 5,- p/s

Gestoomde Coquilles met vermicelli, knoflook en een XO saus.

Salt & Szechuan Pepper prawns (supplement menu+ 3,-) – €12,50

Krokante gamba’s met knoflook, ui en Szechuan peper

Saté daging sapi kecap – €8,50

Indonesisch rundvlees saté met een ingekookte ketjap saus.

Tori teriyaki – €8,-

Op de huid gebakken kippenbout filet afgelakt met
een huisgemaakte teriyaki saus.

Red Orchids

  • Zandvoortselaan 145
  • 2106CM Heemstede
  • +31 23 5285285

Eigen parkeerterrein aan de overkant van ons restaurant

Bekijk de route

Menukaarten

Openingstijden

Maandag 16:00 22:00
Dinsdag -
Woensdag 16:00 - 22:00
Donderdag 16:00 - 22:00
Vrijdag 16:00 - 22:00
Zaterdag 16:00 - 22:00
Zondag 16:00 - 22:00

Éen familie, 2 restaurants