Moderne Aziatische Gerechten
Met de puurste ingrediënten bereiden we de lekkerste gerechten. Zo kunt u rijke belevingen uit Thailand, Indonesië, China en Japan verwachten.
Keuzemenu
Delen is lief – 39
Shared Dining is een gebruikelijke manier van eten in Azië. U bestelt een aantal gerechtjes en deelt dit met uw tafelgenoten. In Azië kennen wij geen specifieke volgorde waarop de gerechtjes worden geserveerd, elk gerechtje dat klaar is, wordt direct uitgeserveerd. Graag aangeven indien u hier gebruik van wilt maken.
4 Gangen verrassingsmenu – 37,50 p.p
Het verrassingsmenu is samengesteld door de chef. In overleg met u nemen wij graag uw dieetwensen door.
Het verrassingsmenu is uitsluitend per tafel te bestellen.
5 Gangen verrassingsmenu – 42,50 p.p
Het verrassingsmenu is samengesteld door de chef. In overleg met u nemen wij graag uw dieetwensen door
Het verrassingsmenu is uitsluitend per tafel te bestellen.
Wijn arrangement
3 gangen wijnarrangement – 21,- p.p.
4 gangen wijnarrangement – 28,- p.p.
5 gangen wijnarrangement – 35,- p.p.
Sushi kaart
Unagi en foie gras roll (8st)
Paling, foie gras, komkommer, ingemaakte rettich, avocado en Japanse mayonaise/teriyaki
Entrecote uramaki roll (8st)
Entrecote, avocado, komkommer, gebakken ui en wasabi soja
Crispy soft shell crab roll (8st)
Soft shell Crab, komkommer, kimchi mayonnaise en tempura krokant
California roll king crab (8st)
Kingcrab, avocado, komkommer en massago
Rainbow uramaki roll (8st)
Zalm, tonijn, nori en avocado
Crispy ebi roll (8st)
komkommer, avocado, tempura ebi en krokant gesponnen deeg
Crunchy spicy tuna roll (8st)
Spicy tuna togarahi, komkommer, tempura krokant
Crispy Tori uramaki roll (8st)
Krokante kip, komkommer, gebakken ui en Japanse mayonaise/teriyaki
Nigiri’s (per 2 stuks)
Sake Zalm, Maguro Tonijn, Unagi Paling, Suzuki Zeebaars, Maguro Yaki Geflambeerde tonijn met teriyaki saus, Sake Chizu Geflambeerde zalm met teriyaki saus
Sashimi
Zalm, Tonijn, Zeebaars, St. Jacobsschelp

Appetizers
Crispy Pancake Duck (Klassieker!)
Geroosterde Peking eend krokant gepaneerd, hoisin saus, julienne gesneden wortel, komkommer en lente ui.
Beef Tataki
Sashimi van biefstuk op een micro salade melange met lente ui, pinda gebakken knoflook
en een tataki saus.
Rib eye Usuyaki roll
Angus Ribeye beef rollen enoki mushroom knoflook chips lente ui
Steamy garlic prawns
Gestoomde tijger garnalen gevuld met knoflook en lente ui op glas noodles.
Proeverij van gestoomde en gefrituurde Dim Sum
Kleine hapjes vanuit het hart gemaakt! Gefrituurde en gestoomde hapjes uit de Aziatische keuken.
Sashimi van tonijn en zalm
Verse rauwe vis, dat met een zeer scherp mes in plakjes gesneden wordt.
Tempura Langoustine
Tempura langoustine/groenten sambal aioli
Beef Skewer
Beef saté lente ui en Truffel teriyaki
Boneless spareribs salade
Zoet pittig gemarineerde spareribs met een salade van taugé
Rib eye Ususyaki
Rib eye dus gesneden met knoflook, enoki, asperge en okonomiyaki saus
Saffron Norwegian salmon
Zalm van de bakplaat, afgeblust met soy en rijstwijn, courgette en beuken zwammen met een espuma van saffraan en kokosnoten.
Saint Jacques Scallops
Gestoomde Coquilles met Bladspinazie, forelkuit, XO en ponzu boter.
Tempura langoustine
Tempura van langoustine en sambal aioli
The lost lambsrack
Lamsrack van de teppanyaki en een aromatische zwarte pepersaus.
Mains
Duck breast
Gegrilde eendenborst afgelakt met maltose honing tempura shiso kumquat saus
Iberico roast
Oven gegaarde Iberico varkensvlees, gemarineerd met een honingzoete marinade en een jus van soya saus.
Kung poa chicken
Kipdij roergebakken knoflook, sichuanpeper, zwarte rijstazijn
Stir fry sole
Sliptong filet kort gewokt met groenten zwartebonen saus
Stir fry Szechuan tiger prawns
Tijger garnalen roergebakken chilipepers, knoflook, gefermenteerde sojabonen
Thai Basil Angus beef
Angus beef blokjes roergebakken met een donkere soja saus en zoete Thaise basilicum
Lobster +\- 400/500 gram – Dagprijs
Op Chinese wijze kort roergebakken kreeft met gember en lente ui.