Menukaart

Met de puurste ingrediënten bereiden we de lekkerste gerechten. Zo kunt u rijke belevingen uit Thailand, Indonesië, China en Japan verwachten.

Moderne Aziatische Gerechten

Met de puurste ingrediënten bereiden we de lekkerste gerechten. Zo kunt u rijke belevingen uit Thailand, Indonesië, China en Japan verwachten.

Keuzemenu

Delen is lief

Shared Dining is een gebruikelijke manier van eten in Azië. U bestelt een aantal gerechtjes en deelt dit met uw tafelgenoten. In Azië kennen wij geen specifieke volgorde waarop de gerechtjes worden geserveerd, elk gerechtje dat klaar is, wordt direct uitgeserveerd. Graag aangeven indien u hier gebruik van wilt maken.

4 Gangen verrassingsmenu

Het verrassingsmenu is samengesteld door de chef. In overleg met u nemen wij graag uw dieetwensen door.

Het verrassingsmenu is uitsluitend per tafel te bestellen.

5 Gangen verrassingsmenu

Het verrassingsmenu is samengesteld door de chef. In overleg met u nemen wij graag uw dieetwensen door

Het verrassingsmenu is uitsluitend per tafel te bestellen.

Wijn arrangement

3 gangen wijnarrangement – 21,- p.p.
4 gangen wijnarrangement – 28,- p.p.
5 gangen wijnarrangement – 35,- p.p.

Sushi kaart

Unagi en foie gras roll (8st)

Paling, foie gras, komkommer, ingemaakte rettich, avocado en Japanse mayonaise/teriyaki

Entrecote uramaki roll (8st)

Entrecote, avocado, komkommer, gebakken ui en wasabi soja

Crispy soft shell crab roll (8st)

Soft shell Crab, komkommer, kimchi mayonnaise en tempura krokant

California roll king crab (8st)

Kingcrab, avocado, komkommer en massago

Rainbow uramaki roll (8st)

Zalm, tonijn, nori en avocado

Crispy ebi roll (8st)

komkommer, avocado, tempura ebi en krokant gesponnen deeg

Crunchy spicy tuna roll (8st)

Spicy tuna togarahi, komkommer, tempura krokant

Crispy Tori uramaki roll (8st)

Krokante kip, komkommer, gebakken ui en Japanse mayonaise/teriyaki

Nigiri’s (per 2 stuks)

Sake Zalm, Maguro Tonijn, Unagi Paling, Suzuki Zeebaars, Maguro Yaki Geflambeerde tonijn met teriyaki saus, Sake Chizu Geflambeerde zalm met teriyaki saus

Sashimi

Zalm, Tonijn, Zeebaars, St. Jacobsschelp

Voorgerechten

Crispy Pancake Duck (Klassieker!)

Geroosterde Peking eend krokant gepaneerd, hoisin saus, julienne gesneden wortel, komkommer en lente ui.

Beef Tataki

Sashimi van biefstuk op een micro salade melange met lente ui, pinda gebakken knoflook
en een tataki saus.

Rib eye Usuyaki roll

Angus Ribeye beef rollen enoki mushroom knoflook chips lente ui

Steamy garlic prawns

Gestoomde tijger garnalen gevuld met knoflook en lente ui op glas noodles.

Proeverij van gestoomde en gefrituurde Dim Sum

Kleine hapjes vanuit het hart gemaakt! Gefrituurde en gestoomde hapjes uit de Aziatische keuken.

Sashimi van tonijn en zalm

Verse rauwe vis, dat met een zeer scherp mes in plakjes gesneden wordt.

Taste of Japan

Uramaki roll gevuld met zalm, komkommer en roomkaas, gepaard met tempura groenten, groenten word in beslag gedoopt en kort gefrituurd.

Tempura Langoustine

Tempura langoustine/groenten sambal aioli

Tussengerechten

Gyoza Dumpling

Japanse dumplings van kip teriyaki

Oesters van Red Orchids

De zeer bekende vers gestoomde oesters in zwarte bonen saus(Klassieker!)

Crispy Soft shell crab

Anijs, Venkel, Peperkorrels, Kaneelschors en Gember

Spring roll

Vietnamese loempia’s gevuld met kip en groenten

Saffron Norwegian salmon

Zalm van de bakplaat, afgeblust met soy en rijstwijn, courgette en beuken zwammen met een espuma van saffraan en kokosnoten.

Saint Jacques Scallops

Gestoomde Coquilles met vermicelli, knoflook en een XO saus.

Rendang sukade

Sucade gestoofd met een milde Indonesisch groene curry

Chicken Skewer

Indonesisch saté ayam zoete ketjap

Het leven is te kort,
geniet van heerlijk eten!

Hoofdgerechten

Duck breast

Gegrilde eendenborst afgelakt met maltose honing tempura shiso kumquat saus

Iberico roast

Oven gegaarde Iberico varkensvlees, gemarineerd met een honingzoete marinade en een jus van soya saus.

Kung poa chicken

Kipdij roergebakken knoflook, sichuanpeper, zwarte rijstazijn

Stir fry sole

Sliptong filet kort gewokt met groenten zwartebonen saus

Stir fry Szechuan tiger prawns

Tijger garnalen roergebakken chilipepers, knoflook, gefermenteerde sojabonen

Thai Basil Angus beef

Angus beef blokjes roergebakken met een donkere soja saus en zoete Thaise basilicum

Lobster +\- 400/500 gram – Dagprijs

Op Chinese wijze kort roergebakken kreeft met gember en lente ui.

Red Orchids

  • Zandvoortselaan 145
  • 2106CM Heemstede
  • +31 23 5285285

Eigen parkeerterrein aan de overkant van ons restaurant

Bekijk de route

Menukaarten

Openingstijden

Maandag 16:00 22:00
Dinsdag -
Woensdag 16:00 - 22:00
Donderdag 16:00 - 22:00
Vrijdag 16:00 - 22:00
Zaterdag 16:00 - 22:00
Zondag 16:00 - 22:00

Éen familie, 2 restaurants