Moderne Aziatische Gerechten
Met de puurste ingrediënten bereiden we de lekkerste gerechten. Zo kunt u rijke belevingen uit Thailand, Indonesië, China en Japan verwachten.
Keuzemenu
Delen is lief – € 49,50 p.p
Shared Dining is een gebruikelijke manier van eten in Azië. U bestelt een aantal gerechtjes en deelt dit met uw tafelgenoten. In Azië kennen wij geen specifieke volgorde waarop de gerechtjes worden geserveerd, elk gerechtje dat klaar is, wordt direct uitgeserveerd. Graag aangeven indien u hier gebruik van wilt maken.
3 Gangen BIB Gourmand VHN – € 39,- p.p
Michelin Bib Gourmand is ambassadeur van restaurants met een geweldige verhouding tussen prijs, kwaliteit en plezier. Of de keuken nu Aziatisch, traditioneel of hip en creatief is. Elk restaurant met een Bib Gourmand heeft zijn eigen identiteit. Al hebben ze wel belangrijke overeenkomsten: een eetgelegenheid die een prima maaltijd serveert onder € 39
3 gangen BIB Gourmand VTH – € 47,- p.p
Michelin Bib Gourmand is ambassadeur van restaurants met een geweldige verhouding tussen prijs, kwaliteit en plezier. Of de keuken nu Aziatisch, traditioneel of hip en creatief is. Elk restaurant met een Bib Gourmand heeft zijn eigen identiteit. Al hebben ze wel belangrijke overeenkomsten: een eetgelegenheid die een prima maaltijd serveert onder € 39
Sushi kaart
Unagi en foie gras roll | 8 stuks
Paling, foie gras, komkommer, ingemaakte rettich, avocado en Japanse mayonaise/teriyaki
Crispy soft shell crab roll | 8 stuks
Soft shell Crab, komkommer, kimchi mayonnaise en tempura krokant
Angus entrecote roll | 8 stuks
Angus entrecote, asperge, komkommer, avocado, wasabi-soja en gebakken ui
Seared salmon roll | 8 stuks
Zalm, avocado, komkommer, Japanse mayonaise en teriyaki
Crispy ebi roll | 8 stuks
komkommer, avocado, tempura ebi en krokant gesponnen deeg
California king crab roll | 8 stuks
Kingcrab, avocado, komkommer en massago
Crispy Tori karaage roll | 8 stuks
Krokante kip, komkommer, gebakken ui, Japanse mayonaise en teriyaki
Coquille roll | 8 stuks
Coquille, truffel, komkommer, asperge en avocado
Whole lobster roll | 8 stuks
Hele kreeft (+/- 500 gr.) avocado en limoen-koriandermayonaise
Red Orchids Sushi Platter
Chef’s choice | 20 pieces

Small dishes
Sashimi van tonijn en zalm – € 17,-
Verse rauwe vis, dat met een zeer scherp mes in plakjes gesneden wordt.
Lighty seared salmon – € 14,-
Licht gebakken zalm op een micro salade melange met lente ui, pinda gebakken knoflook en yuzu ponzu saus.
Crispy Pancake Duck (Classic!) – € 16,-
Geroosterde Peking eend krokant gepaneerd, hoisin saus, julienne gesneden wortel, komkommer en lente ui.
Steamy garlic prawns – € 16,-
Gestoomde tijger garnalen gevuld met knoflook en lente ui op glas noodles.
Scallops XO – € 15,-
Gestoomde coquilles met spinazie, zalmkaviaar, XO en ponzu
Oesters van Red Orchids – € 12,-
De zeer bekende vers gestoomde Zeeuwse ‘0’ oesters in zwarte bonen saus(Classic!)
Tom Kha kai (VEGA) – € 9,-
Thaise kokosmelksoep, citroengras, chilipeper, koriander en kip
Yaki tori – € 13,-
Japanse BBQ konro grill met kippendij met vel, teriyaki en lente-ui
Mandu Korean beef dumplings (VEGA) – € 12,-
Koreaanse dumplings gevuld met rundvlees en teriyaki
Rib eye Usuyaki rollen – € 14,-
Angus Ribeye beef rollen enoki mushroom knoflook chips lente ui
Tempura Groenten – € 12,-
Tempura Groenten en sambal aioli
Mains & Chef specials
Thai curry sea bream – € 22,-
Op de huis gebakken dorade met Thaise panang curry
Iberico roast – € 22,-
Oven gegaarde Iberico varkensvlees, gemarineerd met een honingzoete marinade en een jus van soya saus.
Kung poa chicken – € 24,-
Kipdij roergebakken knoflook, sichuanpeper, zwarte rijstazijn
Thai Basil Angus beef – € 26,-
Angus beef roergebakken met een donkere soja saus en zoete Thaise basilicum
Stir fry Szechuan duo – € 28,-
Angus beef & Gamba roergebakken chilipepers, knoflook, gefermenteerde sojabonen
Sizzling bavette steak +/- 200/220 gram – € 35,-
Hete gietijzeren plaat met bavette steak en aromatische zwarte pepersaus
Whole steamed turbot – Dagprijs
Gestoomde tarbot, paksoi, gember, lente-ui en soja vinaigrette
Whole lobster – Dagrijs
Kort gebakken Canadese kreeft met gember en lente-ui