Groepen

Bent u opzoek naar een unieke locatie in Heemstede voor een onvergetelijke feestavond, bruiloft, receptie of groepsdiner?! Wij bieden u die mogelijkheid en zullen u verrassen!!

Ideaal voor groepen

Door zijn intieme hoekjes is Restaurant Red Orchids een uitermate geschikte plek voor een diner voor twee. Daarnaast is het ook een ideale keuze voor groepen door de ruime opzet. In overleg is alles bespreekbaar.

Restaurant Red Orchids is een unieke locatie aan de Zandvoortselaan waar u uitstekend kunt dineren met een groep vanaf 8 personen tot maximaal 50 personen. We hebben verschillende opties, afhankelijk van de grootte van uw gezelschap. Om ervoor te zorgen dat uw avond goed verloopt zijn er een aantal punten die wij graag vooraf met u door willen nemen:

  • Het aantal gangen; keuzemenu
  • Aanvullende informatie (bijv. reden van diner, speeches, eventuele eindtijd)
  • Dieet/ Allergie wensen
Graag stellen wij een menu samen in combinatie met de daarbij behorende wijnen.

Reserveren voor een groep minimaal 3 dagen van tevoren. Binnen 24uur sturen wij u dan een bevestiging per email. Uw reservering is pas geldig nadat deze door ons is bevestigd. Dit om teleurstellingen te voorkomen.

Voor overige vragen kunt u telefonisch contact met ons opnemen vanaf 14uur ‘s middags op: +3123 5285285.

Bedrijven

Voor bedrijven bieden wij de mogelijkheid om (naast contant, pin, visa en mastercard) op rekening bij ons te komen dineren. Wij vragen u om een visitekaartje en legitimatie mee te nemen.

Heeft u verder nog vragen over de opties bij uw groepsdiner? Neem dan gerust contact met ons op: +3123 5285285. Wij helpen u graag persoonlijk verder en vertellen u met liefde meer over onze keuken en wijnen.

Restaurant Red Orchids heeft een keuken waarin kwaliteit en versheid centraal staan, waarbij de puurste ingrediënten worden gebruikt om de lekkerste gerechten te bereiden.

Uiteraard kunnen wij op verzoek ook een offerte op maat voor u samenstellen.

Red Orchids

  • Zandvoortselaan 145
  • 2106CM Heemstede
  • +31 23 5285285

Eigen parkeerterrein aan de overkant van ons restaurant

Bekijk de route

Menukaarten

Openingstijden

Maandag 15:00 - 22:00
Dinsdag -
Woensdag -
Donderdag 15:00 - 22:00
Vrijdag 15:00 - 22:00
Zaterdag 15:00 - 22:00
Zondag 15:00 - 22:00

Éen familie, 3 locaties

Klik op het logo om de website te bezoeken